Showing posts with label Review. Show all posts
Showing posts with label Review. Show all posts

Wednesday, August 23, 2017

"MakeUp Revolution" švytėjimo suteikiančios priemonės

Prieš pradėdama šį įrašą noriu iškart paminėti vieną dalyką - pasidavimas masiniam pamišimui dėl vienų ar kitų dalykų visuomet turi dvi puses. Tai gali būti itin malonus procesas, atnešantis labai daug pasikeitimo ir džiugesio (kaip, antai, mano pasidavimas pamišimui dėl sporto ir sveikesnio gyvenimo būdo), tačiau kartu tai gali būti procesas, kuomet išleidžiama nemažai pinigų, tačiau daiktais nusiviliama. Kaip štai mano pažintis su MakeUp Revolution švytėjimo suteikiančiomis priemonėmis - highlighter'iais. 
Kai dauguma tarsi pamišę kalbėjo apie nuostabią šio gamintojo produkciją, aš tik tyliai sėdėjau, skaičiau, sekiau naujienas, artimiausioje parduotuvėje apžiūrinėjau šešėlių paletes ir grožėjausi skaistalais. Tuomet paslydau ir įsigijau vieną skaistalų paletę. Kur ji yra šiuo metu - neįsivaizduoju, tačiau panaudojau turbūt vos du kartus ir nustūmiau giliai į šoną..
Tuomet vis galvojau, kad na juk negali taip būti su kitais produktais, juk tokia giriama ir aptariama kosmetika. Paslydau ir vėl. Įsigijau dvi skirtingas, tačiau tos pačios paskirties priemones, suteikiančias švytėjimo. Būtent apie jas noriu papasakoti ir pasidalinti savo įspūdžiais šį kartą :)

MakeUp Revolution highlighter'iai:
"Vivid Baked Highlighter" in shade Golden Lights, 7.5g, ~€5,50
"PRO Illuminate", 15g, ~€5,50
Įsigyti galite TAM Beautysave24.ltGrožioSala.ltTopBeauty.lt; Eurokos parduotuvėse ir kt.


Friday, August 4, 2017

Urban Decay "Naked 2 Basics" akių šešėlių paletė

Žaisti šešėliais, kaip ir lūpų dažais - gana didelis mano pomėgis. Tiesa, turbūt ne toks didelis, kad nuolat žaisčiau ir tapyčiau save įvairių spalvų ir ryškių bei iššaukiančių atspalvių akių šešėliais, tačiau labai mėgstu išbandyti skirtingų firmų ar skirtingų leidimų šešėlius akims. Ne paslaptis, kad Urban Decay produkciją aš tikrai mėgstu - iki šiol esu išbandžiusi ne vieną jų sukurtų kosmetikos produktą, todėl galiu drąsiai teigti, jog ši kompanija su savo dekoratyvine kosmetika tikrai užima gana aukštą vietą mano mėgstamiausių grožio kompanijų sąraše. Savo tinklaraštyje jau esu pasakojusi apie kelias skirtingas Urban Decay kosmetikos priemones (įrašas apie makiažo fiksatorių; įrašas apie "Naked" šešėlių paletę; įrašas apie limituoto leidimo Gwen Stefani kolekcijos produktus), taigi kompanija šioje erdvėje jau ne naujiena. Tačiau šiandien noriu papasakoti apie tai, apie ką dar nerašiau - maža, kukli, kompaktiška, bet itin patogi ir lengvai pritaikoma Naked 2 Basics akių šešėlių paletė. 

Urban Decay "Naked 2 Basics", 6 * 1,3g, ~€31
Įsigyti galite Douglas parduotuvėje bei internetinėse parduotuvėse (Feelunique, Lookfantastic, t.t.)


Wednesday, April 26, 2017

Keller Buersten hair brush

Atrasti tobulas plaukų priežiūros priemones tam tikrais atvejais man atrodo kur kas sudėtingiau, nei rasti tobulą drėkinantį / maitinantį veido kremą, tobulus lūpų dažus ar tobulą porą batų. Turbūt tame pačiame lygyje man galėtų būti tobulos kavos paieškos. Tu arba randi, arba ne ir tuomet jau kimbi prie visko, kas tik erzina, kas netinka, nepatinka ir apskritai. Šį kartą aš, kartu su Vitrina PRO, pasinėriau į tobulo plaukų šepečio paieškas ir gavusi išbandyti šį Keller Buersten produktą pasiryžau jį įvertinti. Įdomu, koks mano verdiktas? Pasiūlysiu tik vieną dalyką - skaityti toliau :) 

Finding the perfect and most suitable hair care products might sometimes be even harder and more challenging than to find a perfect moisturizer for your skin, fabulous lipstick or even amazing pair of shoes. I would even call this journey of finding perfect hair care items as challenging as finding the best coffee. You either find it and fall for it or you don't and you just then start to be very picky and pointing out at everything. This time I, together with great shop Vitrina Pro, tried to find the best hair brush for me. So I've received this great looking pretty thing by Keller Buersten and went ahead trying it and reviewing it for you. Want to know my opinion? Well, all I can say then - just keep reading :)

Keller hairbrush with cushioning, 230 * 63mm, ~€15*



Thursday, April 20, 2017

Rapid White "Direct White" whitening toothpaste

Beplanuodama taip ilgai laukiamas atostogas Lietuvoje aš visuomet pirmiausia susitariu konsultacinio vizito laiką su savo odontologe. Žinote, kodėl? Nes aš, kaip ir dauguma kitų, suprantu, kaip svarbu yra tinkama burnos higiena :) Taip pat suprantu ir tai, kad labai svarbu tinkamai pasirinkti ne tik savo odontologą ir susiplanuoti patikrinimą bent kartą į pusmetį, bet ir burnos higienos priežiūros priemones, ne tik suteikiančias tai, ką žada gamintojas, nurodydamas produkto aprašymą ant pakuotės, bet ir tinkančias kiekvieno mūsų burnai. Jau kelis kartus ditirambais mojavau apie vienus ar kitus būtent šios srities produktus ir mano pasirinkimus bei įspūdžius, todėl šiandien - ne išimtis ir aš atbėgu su dar viena nuomone apie dar vieną burnos higienos priežiūros produktą. Šį kartą - Rapid White ir jų kasdieniam naudojimui skirta balinanti dantų pasta.

One of the first things that I always do when I start planning my holiday in Lithuania is scheduling in an appointment with my dentist for a full checkup. Do you know why? Because I, just like majority of others, understand how important it is to look well after your dental hygiene :) And it's not only me understanding the importance of choosing the dentist correctly and planning those visits at least every half a year - it is also very important to choose the right products to look after the teeth that would not only give the results written on the box, but also would suit our own mouth and teeth. Good few times already I have spoken about few different products for oral hygiene and shared my opinion with y'all. So today I am sharing my review about another dental hygiene stuff - it's a daily use whitening toothpaste from Rapid White.

Rapid White Direct White whitening toothpaste, 75ml, ~€9*


Wednesday, January 4, 2017

BeYu "Nutri Power" foundation, BeYu "Scandalous lips" lip gloss & BeYu "Hydro Star Volume" lipstick

Žinote, kaip kartais nutinka - štai turi kažką, naudoji, džiaugiesi, o papasakoti ir pasidalinti tiesiog užsimiršti, nes daiktai tokie smagūs, tokie jau vos ne kasdieniais tapę, prilipę kaip antra oda, tai atrodo, kad gi ir kiti turi žinoti, ir kitiems tai turi būti natūralu. Čia kaip tas puodelis šilto vandens su citrina ryte prieš pusryčius, kaip kava, kuri pažadina iš miegų ir priverčia akis atmerkti dar plačiau, kaip mėtų arbata, kuri visą skrandį užlieja neapsakoma šiluma. Arba kaip tie nuostabūs prancūziški rageliai, kurie savo traškia plutele ir neapsakomai gardžiu minkštu vidumi paperka net dietų besilaikančias laibas mergeles. Tie įprasti, bet nuostabūs dalykai, dažnai tiesiog pasimiršta kasdienybėje ir apie juos kalbėti yra maloniau, nei malonu, kai susivoki, kad gi dar nekalbėjai :)

You know how it happens sometimes - you own a thing, you are so happy with it and about it but because it becomes your daily friend, you simply forget to tell about it to others. It becomes like a second skin to you and you kind of feel that everyone else already knows about it already so you just use it or have it, enjoy it and never loudly speak about it. You treat it so natural and daily - just like a cup of warm water with fresh lemon juice in the morning before your breakfast; or like a cup of coffee that awakes you; or maybe like a cuppa peppermint tea that fills your inside with a warm and nice feeling. Or even like that fresh french croissant that even the girls who states being on a diet can't keep their hands away from - crusty top and amazingly soft inside.. Those ordinary and usual things that you forget to talk about out loud but never forget to use and it is so nice to finally speak about them :)

BeYu "Nutri Power" foundation, 30ml, ~€15
BeYu "Hydro Star Volume" lipstick, 9ml, ~€11,50
BeYu "Scandalous lips" lip gloss, 7ml, ~€7

To get: KosmadaKristiana




Tuesday, November 8, 2016

Pupa Velvet Garden LE lipstick "312 Burgundy Poppy"

Rudus lauką nudažiusius rudeniškus atspalvius dažnai norisi padabinti kokiu nors ypatingai išskirtiniu akcentu. Ar tai bus neįprastai ugninės raudonos spalvos vilnonis puspaltis, ar tai bus žavingai koketiška žalia skrybėlė, ar išskirtinai rėksmingai atrodantis gana išraiškingas lūpdažis – bet kas, išsiskiriantis iš rudų tonų, tikrai atkreips praeivių dėmesį į žmogų, nusprendusį pasirinkti kažką kitokio.
Mano kasdienybėje, kaip ir tinklaraštyje, atsiliepimai apie dekoratyvinę kosmetiką, o ypatingai lūpdažius, tapo tarsi kokia tendencija. O juk prisimenu tuos laikus, kai apie padažytas lūpas net pagalvot negalėjau, kur jau ten galėjau įsivaizduoti tokią turimų priemonių lūpoms kolekciją savo kosmetinėje... Tačiau ne veltui sakoma, jog žmonės, kaip ir jų pomėgiai bei nuomonė, keičiasi. Šįmet, kaip niekad, negaliu savęs įsivaizduoti nepadažytomis lūpomis. Ir beveik kasdien iš namų išeinu lūpas patepusi vienu ar kitu produktu – ar tai būtų itin ryškus rožinio atspalvio tonas, ar sodrus, bet ramus nude spalvos dažas.

For some reason in the autumn I always want to shake things up a bit and brighten the day, colored in autumnal brown shades, with something different. Let it be bright red coat, let it be lovely green hat or even really bold lippie – doesn’t matter as long as it’s a bit different from surrounding colors and makes others have a nosy at you and say “Oh wow, that looks great!”
Testing out and reviewing new makeup products, especially lipsticks, became some kind of a tendency in my daily life and blog. And no – I didn’t forgot those times where I couldn’t imagine myself with a lipstick on and I’m not even talking about the amount of the products for lips that I currently have in my makeup bag. However, as you all know – people change and so their opinions and habits and I am no different here. This year I cannot imagine myself without something on my lips. Almost every day before leaving the home I put some lippie on – either fuschia pink or soft nude shade. Or even lip balm. But there should always be something on my lips, otherwise I feel kind of naked :)

PUPA kompanijos priemonės lūpoms – vienos iš mano favoritų. Nuo spalvų iki tekstūrų, nuo pakuotės dizaino iki paties lūpdažio pateikimo reklaminėse kampanijose. Šis kartas – ne išimtis, nes noriu Jums papasakoti apie dar vieną PUPA limituotos kolekcijos produktą lūpoms, kuris papirko mane savo spalva. Bet ar taip pat papirko savo kokybe?

PUPA is one of my favourite brands for the lip products. From the shades to the textures, from the design of the packaging to the ad campaigns. This time is no exception as I want to share my opinion about a lippie from their LE collection that definitely got my hands down because of its colour. But was the quality of it as amazing as the shade?

PUPA Velvet Garden LE lipstick "312 Burgundy Poppy", 3.5g, ~€15

Thursday, September 29, 2016

MAC "Embrace Me" lip liner and MAC 'Be Silly" lipstick

Yra toks posakis "Vieną kartą pabandęs negali sustoti". Tai jį aš drąsiai pritaikyčiau sau ir meilei MAC kosmetikai. Pradedant jų kolekcijomis ir pristatymais, tęsiant pakuotėmis ir baigiant pačia grietinėle - produktais, jų kokybe ir galutiniu vaizdu. Ir nors tikrai yra buvę situacijų, kuomet MAC produkcija mane nuvylė, tačiau taip greitai pagalvojus ir prisiminus visus jų turimus produktus suvokiu, kad kokie 90% atveju MAC mane paperka :)

There is a saying "Once you go MAC - you never go back". I truly agree with this one as my love seems like a never ending affair with MAC stuff. Starting with their promos for the new collections, continuing with the packagings and finishing off with an amazing quality of the products themselves. And even though there were definitely couple of occasions where I was let down by a MAC products, thinking about the products that I own now almost 90% of the stuff is absolutely amazeballs! 


MAC "Embrace Me" lip liner and MAC "Be Silly" lipstick


Sunday, May 8, 2016

Urban Decay "Naked" eyeshadow palette

Akių šešėlių paletės - viena iš tų mano didelių ligų mano kosmetiniame krepšelyje (arba tiksliau tariant - dėžutėje). Nuostabios pakuotės, puikiai kartu sukomponuotos spalvos, kelios skirtingos produktų tekstūros, kompaktiškumas ir galimybė išbandyti kelis kompanijos produktus viename - kas gali būti geriau? Išbandžius vieną paletę meilė joms gimsta tiesiog automatiškai, tarsi savaime.. Pavieniai šešėliai nebedomina - o kam? Juk paletes naudoti žymiai linksmiau, patogiau, įdomiau ir tiesiog.. daugiau galimybių žaisti spalvomis :) 

Eyeshadow palettes are probably one of the biggest addiction in my make up bag (or should I say make up box?). Amazing packagings, well matched colours, different textures and shades, all packed quite compact and also opportunity to try out few different products of one company - what could be better? After I've tried my first palette, I felt that the love for them started growing inside of me just automatically, with no big effort.. I wasn't very interested in the single eyeshadows anymore - why would I? It was so much more fun to use eyeshadows from the palettes, so much easier, so much more interesting and simply.. there were just more options in the palette rather than in singles, you know :)

Mano pažintis su Urban Decay prasidėjo nuo dabar turbūt jau viena legendinių tapusios "Naked2" šešėlių paletės. Bet šiandien ne apie ją.. Po to, kai jau gana seniai įsigijau ją į savo kosmetinę, aš supratau, kad labai labai stipriai noriu tos pirmosios, kuri šiai dienai jau tikrai tapusi vienu legendinių dekoratyvinės kosmetikos produktų. Taip laikas bėgo, aš vis meditavau, kol vieną dieną nebeištvėrusi pati savo svarstymų, tiesiog ėmiau ir ją įsigijau. Ir šiandien, kai šią paletę jau kurį laiką naudoju, atbėgu su savo mintimis ir įvertinimais.

I started to introduce Urban Decay make up to myself from probably one of their now legendary palettes - "Naked2". However, it's not about this one today.. After I got that palette a really good while ago, I've realised that I want to get my hands on their first "Naked" palette which is for sure Legend No.1 at Urban Decay's range. Time went by and when I simply got tired of me meditating and deciding whether to get it or not, I just went online and bought it. And that was it. Now I had my hands on this palette for a little while (few weeks or so) and I'm sure that this is good enough time for me to share my opinion about it.

Urban Decay "Naked" eyeshadow palette, 12 * 1.3g, ~€50 (įsigyti galima Douglas arba Feelunique internetinėje parduotuvėje)

Thursday, April 21, 2016

Christian Dior "Hydra Life" BB Creme

Laimė mėgsta tylą. Sakyčiau, kad ši frazė ir mano džiugesiai labai dažnai tiesiog nesuderinami, tačiau paskutinio meto tyla į mano, kaip tinklaraštininkės gyvenimą, pamažu atneša taip ilgai brandintų, norėtų, lauktų ir tokių labai smagių pasikeitimų. Apie juos tikrai sužinosite ir juos pamatysite laikui bėgant, na o su tokia puikia ir džiugia įžanga norisi prisiminti ir tai, jog kai aplink naujovės ima ir pasibaigia - ateina puikus metas grįžti prie senų, bet gerų ir patikimų priemonių, kurios krepšelyje tūno jau ilgą laiką, tačiau lieka taip ir neapžvelgtos.. Kodėl? Geras klausimas :) Vienok šiandien aš po truputį bandau laužyti tuos standartus, kad tinklaraštininkai dalinasi tik naujų priemonių, kurių įprastam žmogui dar ir įsigyti nebūtinai įmanoma, apžvalgomis.. 

Luck enjoys the silence. I would say though, that this phrase and my happiness most of the time don't go together very well as I am that type of person who likes to share the joys with all and pretty much straight away. However the recent silence on my blog definitely brings some upcoming changes that are very important and very great to me as a blogger. You will most definitely get to know about these later at some stage when there will be something new to show all of you guys. And with such a great intro about upcoming news, I definitely want to remind you all, that sometimes it is great to stick to those oldies but goldies - when the new launches doesn't float up my boat for the moment, I just remembered those great products that I have in my make up bag for a while now, use them pretty much on a daily basis, but simply forget to share my opinion about them. Why? Well that's a good question :) And today I would like to break this bond between bloggers and old but gold products and prove that bloggers don't only write about the new products that most of the times aren't even for sale yet for all of the others..

Christian Dior "Hydra Life" BB Creme, 01 Luminous Beige, 50ml, ~€60 


Thursday, March 17, 2016

Shocked by Pupa "Dot Shock"!

Šią nuostabiai saulėtą dieną norėjosi pasitikti su kažkuo tokiu labai labai ypatingu. Ir man į kompaniją atėjo ne tik mylimas vyras, nuostabus oras lauke, puikios draugės rekomendacijos, kur rasti taip norimus marškinius, bet ir mano ypatinga PR atstovė (Beata, aš labai labai džiaugiuosi, kad mane radai ir vis paspardai man užpakalį!! :) ) prieš kurį laiką davusi man galimybę išbandyti ir šiandien Jums, mielieji, pristatyti nuostabią pavasarišką ir puikią PUPA "Dot Shock" kolekciją, orientuotą į žavingą, mergaitišką, pavasarišką, rausva nuotaika puoštą merginą / moterį :)

I wanted to greet this special sunny day (it's St. Patricks Day here in Ireland) with something very very important and special. And I was accompanied not only by my beloved man, amazing weather outside, recommendations by my very bestie of where I can find the shirt that I'm looking for so badly, but also by my ah-mazing PR person (Beata, I'm so so happy that you've found me and that you kick my arse from time to time!! :) ) who gave me an opportunity a little while ago to try out and to present to all of you, my lovely readers, gorgeous and great spring collection by PUPA "Dot Shock", which is definitely oriented towards adorable, girly, soft, shiny, all covered in pink-kind-of-mood woman :)

PUPA "Dot Shock" Collection
"Dot Shock Blush" in Perle Multicolore (shade 001 - Dot Macarons), 22g, ±€16.50
"Dot Shock Eyeshadow Palette" (shade 002 - Spring Apricot), 5g, ±€17
"Vamp! eyeliner" (shade 001 - Creamy Chocolate), 1.5ml, ±€12
"Lasting Color  Gel glass effect nail polish" (shade 137 - Fancy Coral), 5ml, ±€5.90
"Dot Shock Balmy Gloss" (shade 002 - Pink Beauty), 7ml, ±€10.50
"Miss Pupa Rossetto Ultra Brilliant Lipstick" (shade 004 - Fancy Coral), 2ml, ±€14.50

Tuesday, March 8, 2016

Bring some Spring with Make Up Factory.

Už lango savo šiluma džiugina jau prasidėjęs kalendorinis pavasaris (tiesa, Airijoje jis prasideda mėnesiu anksčiau, nei įprasta Lietuvoje - vasarį, tačiau man, tūlai lietuvaitei, širdy ir smegenyse pavasaris prasideda kovą, kaip ir priklauso :) ), o naujuose tinklaraščio įrašuose, naujuose kosmetikos įnašuose į mano krepšelį ir apskritai visur kur šviečia ryškesnės spalvos, naujesnės kolekcijos ir džiugesys bei šiluma. Pavasaris daro savo, ar ne? :) 

Spring has sprung! Well to be honest, spring in Ireland actually starts one month earlier than in Lithuania - in February. However me being true Lithuanian, I can only feel the spring in March - as it is supposed to be, right? :) So with this spring outside and in calendar you can definitely notice that there are some bright colours installed everywhere: new blog posts, new make up products additions in the make up bags, clothing, everywhere basically. And the happiness in peoples faces :) Spring is amazing, right?

Ir šiandien aš vis dar noriu sugrįžti prie tų šiek tiek subtilesnių, nei itin ryškumu rėkiančių spalvų ir produktų, kurie tinkami ne vien išprotėjusioms pavasario - vasaros dienoms, bet ir šiltai, jaukiai, gal kiek pilkai ir tyliai kasdienybei. Šiandien aš noriu papasakoti apie savo išbandytas ir itin pamiltas Make Up Factory priemones akims.

And today I would still like to talk about those few items that doesn't scream "Spring - Summer" in your face with their bright colours. The items that are very suitable for these warm, cozy, kind of soft, maybe sometimes gray and quiet every day life. Today I would like to share my reviews with you all about a few make up products that I've been using recently and totally fell in love with - Make Up Factory products for the eyes.

 Make Up Factory Dramatic Cream Eye Liner "05 Drama Black", 3g, ~€15
Make Up Factory Dramatic Cream Eye Liner "18 Sapphire Blue", 3g, ~€15
Make Up Factory Eye Color Stick "41 Satin Greige", 2,5g, ~€15 


Wednesday, February 17, 2016

Art who? ARTDECO.

Koks dizainas, kokios pakuotės, kokios spalvos.. O dar ir išpardavimas, papildomos nuolaidos, tiek daug atsiliepimų, toks patrauklumas! Sudėjus kartu visus šiuos požymius ranka, rodos, taip ir tiesiasi pirkti, išmėginti, naudoti, susidaryti nuomonę ar tiesiog turėti.. Gaila, kad kartais dauguma šių pradinių dedamųjų būna tikrai geresni, nei patys produktai. O taip norėtųsi nusipirkti ir kiekvieną iškart tiesiog pamilti..

What a design, what a packaging, what a colours! And there is even a sale or some special discounts for the products, that have so many great reviews and that looks so attractive! When you sum this all up, it looks like your legs simply bring you to the shop and hands going straight to the products that you simply want to buy, to try, to use, to have your own opinion about and share your reviews with others, or maybe even buy them and just have them.. And it is so sad when these things that lead you to buy the product, actually are better and more inspiring than the product itself..

Mano pirmoji pažintis su Artdeco prasidėjo stebint kitų atsiliepimus apie skirtingas šio gamintojo kosmetikos priemonės. Atsiliepimų būtą daugiau gerų, nei blogų, o dar pamačius vienos vasaros limituotos kolekcijos prekes mano širdis tiesiog apsalo, galva susisuko, o pirštai labai greitai suvedė reikiamas paieškos užklausas į viskodaros specialisto Google paieškų langelį ir.. piniginė prasivėrė, kad nupirktų man šiuos tris džiaugsmus :) Ir taip gaila, kad gavus ir išbandžius, džiaugsmo liko tik už visą vieną trečdalį, nes kiti du trečdaliai tiesiog nuoširdžiai nuvylė...

I found out about Artdeco better when started seeing more and more reviews on other bloggers videos or blogposts and there were more good reviews than bad ones. And then I saw this limited summer collection products ("Here Comes the Sun" line) and I was like "Oh. My. God. I deffo have to get something from these!!!". And then my heart melted, my brains stopped working, my fingers typed in the address of the webpage straight away and my wallet just opened itself widely so that I could get at least a few of these products :) And how unfortunate and sad it was to find out that there was only 1/3 of the joy in this package and remaining 2/3 were like blah...

ARTDECO "Here Comes the Sun" eyeshadow in "Coconut" and "Sand Beach" (3g each), ~€9 / each
ARTDECO Blush Couture "Emilio de la Morena" (10g), ~€20


Monday, February 15, 2016

Treat your skin right.

Meilė makiažui - tai viena. Žaidi, bandai, renkiesi, mėgsti arba nemėgsti, rekomenduoji arba ne. Tačiau meilė odos priežiūros priemonėms - visiškai kita sritis. Kurioje jau pomėgiai ar rekomendacijos itin itin sunkus dalykas.. Be jokios abejonės, tam tikra makiažo priemonių sritis irgi dalinai patektų į sudėtingų rekomendacijų kategoriją, tačiau turbūt mažuma tokių odos priežiūros priemonių, kurių rekomendacija visiems potencialiems naudotojams būtų vienoda ir priemonė idealiai tiktų arba netiktų visiems :)

Love for make up is one thing. You simply play, test it out, choose, like or dislike, recommend it or simply suggest to avoid the product. However love for the skin care products is like a totally different category. In this one likes or recommendations are really tough point. Of course, there are some specific make up products that might simply go into "Hard to recommend right" category, but I definitely think that when things go to skincare products, it is so much harder to find a product that would be recommended enough and suitable for absolutely everybody..

Nuo šių minčių pradėjau savo naują įrašą būtent todėl, kad aprašinėti odos priežiūros priemones man turbūt yra sunkiausia. Aš kiekvieną kartą paminiu savo odos tipą, paminiu, kaip priemonė reagavo į mano odą, tačiau ten, kur gyvenu, skiriasi ir oras, ir maistas, ir vanduo, ir mano oda, jeigu jos tipas panašus į Jūsų, gali absoliučiai skirtis nuo Jūsų.. Todėl tinkamai rekomenduoti odos priežiūros priemones visuomet yra gerokai sunkiau, nei makiažo priemones. Tačiau šį kartą aš ir vėl surizikuosiu, ir vėl rekomenduosiu priemonę, kurią sugebėjau pamėgti toli gražu ne iš pirmo bandymo. Ir tai padariau tik tuomet, kai atradau jai tinkamiausią panaudojimo būdą atsižvelgdama būtent į savo odą ir jos poreikius.

I've started my new post with these thoughts simply because I still feel that writing a review about skincare products is one of the hardest tasks for me. Every time I keep reminding my skin type, how this product reacted with my skin, however even looking at these similarities there might be differences between the weather, water, food and skin comparing me and you, dear readers. So it is really really hard to provide the recommendation for the product and to expect that you will be happy after trying it out. However today I will try once more to share my own opinion about the product that I fell in love with. And definitely not after the first couple of uses - only after some uses when I found the best way of using this product on my skin.

L'Erbolario "Risposta Perfezione" lifting effect face cream, 50ml (~€49)

Friday, February 5, 2016

Eyes wide opened with Pupa.


Žaidimas spalvomis vieniems asocijuojasi su pieštukais ir spalvinimu, kitiems - sienų dažymų, tretiems - stiliaus kūrimu, o man žaidimas spalvomis - akių šešėliai, lūpų dažai, skaistalai ir kitos makiažo priemonės.. Ne kartą esu minėjusi savo didelę meilę akių šešėliams ir jau turbūt net nebesuskaičiuočiau, kiek šešėlių palečių ir pavienių šešėlių turiu, tačiau jų man NIEKADA nebus per daug :) Juk taip įdomu išbandyti, palyginti, apžiūrėti, džiaugtis, naudoti, žaisti, spalvoti..

Game of colours normally associates with colouring books and pencils for some people. For others - wall painting. For some other certain group of people game of colour would be associated with some clothing, styling, etc. However to me game of colours goes mostly with make up (eye shadows, lippies, blushes, etc.). I can't even count the amount of times I've declared my love for make up and I don't think I can count the amount of eye shadows (palettes and singles) that I have but there is definitely not enough of them for me :) It is so interesting to try different shades, different formulas, different brands, just to colour, play with them and enjoy them..

PUPA firmos šešėlių akims bandžiusi iki šiol nesu, todėl buvo labai įdomu ne tik pamatyti, kaip jie atrodo, bet ir išbandyti šios firmos šešėlius bei įvertinti jų kokybę. Šį kartą mane pasiekė dvi puikios PUPA priemonės akims - šešėlių paletė "Stay Gold" bei tušas blakstienoms "Vamp! Extreme". Dvi priemonės akims - krūva skirtingų įvaizdžių ir puiki galimybė įvertinti viską bendrame kontekste!

I haven't had a chance to try out PUPA eye shadows before so it was so great to get an opportunity and test out this line of the PUPA products. I've received a sample of "Stay Gold" eye shadow palette and also "Vamp! Extreme" mascara. So it was such a great opportunity to swatch it together and get a good few looks done using the palette and mascara!

PUPA "Stay Gold" eye shadow palette "001 Classic Allure", €15
PUPA "Vamp! Extreme" mascara "010 Extra Black", 12ml, €15,99

Monday, February 1, 2016

Prepare the stage - PUPA is Back.

Būna tokių situacijų, kuomet, rodos, viena linija užgožia viską, ką turiu savo kosmetinėje.. Netikėtai surasti produktai tampa tais mėnesio mylimiausiais, o naujai išbandyti vis papildo ankstesnių gretas. Tokiu atradimu man tapo PUPA priemonės. 

There are those situations when it looks like there is only one beauty brand that is constantly Monthly Favourite in my make up box. Products that were discovered quite unexpectedly becomes more and more loved and new ones that reach me out for testing and reviews constantly tops up the list of mostly loved. This is all about one of my favourite brands recently - PUPA.

Tuesday, January 26, 2016

Embrace your inner Chanel.

Nuostabi ir ypatinga Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel yra prisakiusi tiek daug ypatingų frazių, kurios gana dažnai priverčia mane nusišypsoti, juoktis, susimastyti. Tačiau dažniausiai šios frazės ir jų citatos bei kiekis priverčia tiesiog suprasti, jog abejingų jai tikrai nelieka.. Ar tai būtų mintys, ar tai būtų įžymioji Chanel mados ir grožio namų linija su savo įvairiausiais kūriniais. Šiandien - apie vieną iš jų, jau gana ilgai tūnantį mano kosmetikos dėžutėje, tokį mėgiamą, saugomą ir labai labai žavingą - absoliučiai pateisinantį savo vieną populiariausių Chanel grožio priemonių vardų. Chanel "Reflex" skaistalai.

Amazing and special Gabrielle Bonheur "Coco" Chanel have been quoted so many times that those phrases most often makes me smile, lough or just pause for a minute and think about what I read more to detail. And most often all of this Coco Chanel thing just makes me realize once more that there is no person who is untouched by it and it doesn't really matter whether it's a quote or that famous House of Chanel with labeled things from the fashion to the beauty world. Today I want to share with you my opinion about one of the prettiest things in my make up box that is there for quite a while now and I still really adore it and can't get enough of it. It is definitely one of the products that highly stands to the name of being one of the most popular beauty products by Chanel. It's Chanel "Reflex" powder blush.

Chanel Powder Blush "82 Reflex" (4g), ~€39


Wednesday, December 2, 2015

Arts.

Kai išgirstu tas kalbas, kad "Moterys dažosi dėl vyrų ar kitų moterų", "Moterys pasidažo, paskui nusivalo makiažą ir tada jų nebeina atpažinti", mane gana dažnai suima toks tikras ir nuoširdus pyktis, vėliau išaugantis į paprastą nusivylimą. Nejaugi tikrai kai kurie žmonės galvoja, jog didžioji dauguma šio pasaulio moterų yra tokios savimi nepasitikinčios, kad į makiažą žiūri ne kaip į tam tikrą savirealizacijos ar meno formą, o kaip į vienintelį būdą atkreipti kitų dėmesį? Ech..

Every time I hear these "Women are putting make up on just for the men or for other women", "Here she comes all dolled up and then she takes off her make up and you cannot recognize her" and etc. etc., I instantly become angry and then become kind of disappointed in those people who are spreading these thoughts. Do they honestly think that nowadays majority of women have such a low self-esteem and think that make up is not some kind of self-expression or form of art but that is the only thing to attract some attention from the others? Doh..

Aš myliu makiažą. Mėgstu žaisti, mėgstu bandyti, mėgstu atrasti. Naujas priemones, naujas firmas, naujus būdus. Apskritai mėgstu dažus :) Taigi kiekvieną kartą gavusi kažką naujo, trykštu malonumu tai išbandyti ir susidaryti savo asmeninę nuomonę. Neslėpsiu, jog paskutiniu metu pradėjau atkreipti daugiau dėmesio į kitų tinklaraštininkių ar video-tinklaraštininkių paliekamus atsiliepimus apie vieną ar kitą mane dominantį produktą, todėl mano pirkinių apimtys šiek tiek sumažėjo, tačiau priemonių, apie kurias noriu papasakoti Jums, vis tiek dar labai daug. Taigi šiandien dar viena istoriją apie dar vieną spalvojimą ant veido..

I simply love make up. I like playing with it, trying it, discovering something new. New products, new brands, new ways of using the make up products. I just simply love face paints :) So every time I get my hands on some new stuff, I always become very amazed, happy, lucky and wanting to try it myself and make my own opinion about it. I have to admit that I've started paying even more attention to other bloggers' reviews on their blogs or YouTube channels regarding some products that I'm interested in - this made my purchase amounts smaller in some ways. However I still have plenty and plenty of stuff that I want to share my opinion about with you guys. So today I have something related to make up.. 

BeYu Eye Color Selection by Irma "2 Un Cafe de St. Trope", 6.8g (kaina ~€13)
BeYu Magic Eyes Volume Mascara "01 Black", (kaina ~€14)
Pupa "I'm matt" lip fluid "05 Fire Red", 4ml (kaina ~€13)

Visas priemones galima įsigyti "Kosmada", "Kristiana" arba "Douglas" parduotuvėse


Tuesday, October 20, 2015

Home SPA for the weekend!

Visą kūną apimantis lengvumas, atpalaiduojanti šiluma, nosį kutenantys nuostabūs kvapai ir tas jausmas, tas žinojimas, kad nereikia niekur skubėti, kad gali tiesiog gulėti vonioje ir mėgautis ne tik žvakėmis, knyga ir šiluma, bet ir nuostabiomis kūno priežiūros priemonėmis, užbaigiančiomis visą fizinio ir moralinio atsipalaidavimo ritualą... 

Relaxed body, great scent and knowing that you don't have to rush anywhere, that you can simply lay down in the hot tub and enjoy candles, book, warm and relaxing atmosphere and top it all up with some amazing high quality skin care products that will fully finish this simply perfect ritual to relax the body and soul...

Kaip jau seniau minėjau, sužinojusi, jog PUPA savo linijoje turi ne tik nuostabios dekoratyvinės kosmetikos, bet ir puikių kūno priežiūros priemonių, buvau kur kas daugiau, nei nustebusi. Tačiau turėdama galimybę išbandžiau HOME SPA linijos produktus ir turiu pripažinti - rankos aukštyn, visos rekomendacijos ir puikiausi įspūdžiai keliauja šių produktų linkme!

I've already mentioned previously that it was quite a big surprise to find out that PUPA doesn't only creates a make up line - it also comes with a range of an amazing body care products. I had a chance to test a few of them from the HOME SPA range and I should admit - hands down as I'm totally in love with that stuff and definitely have to share my opinion with you guys!

PUPA Anti-Stress shower gel, 300ml
PUPA Anti-Stress salt scrub, 350ml
PUPA Anti-Stress scented spray water, 150ml

Wednesday, September 2, 2015

Snow Queen? Wait a minute - it's still an Autumn!

Taip, kaip kiekvienas metų laikas gali netikėtai nustebinti savo orų neatitikimu sezoniškumui, taip ir kiekviena kompanija gali nustebinti savo produktų pasiūla, kai įspūdį apie ją turi susidaręs visiškai kitokį :) Būtent tokia mano reakcija buvo pamačius tai, ką siūlo "PUPA".

Each season can surprise us with a weather that doesn't really match in with a calendar season. Exactly the same thing might happen with a products created by the brand which automatically gives you an idea of something completely different. This was an exact though that came into my mind once I saw these "PUPA" brand products.

"PUPA" jau nuo pat paauglystės dienų man asocijavosi ne tik su šokoladiniais saldainiais, kurių aš nelabai mėgau, bet ir su kompanija, gaminančia itališką, brangią, prabangią, nuostabiai atrodančią kosmetiką. Rodės, kad mano paauglystės dienomis šios kosmetikos būdavo galima įsigyti tik užu sienos, o jau kad ji kažkada atsidurtų mano kosmetinėje, tai net pasvajoti negalėjau. Atrodo, kad tuomet aš pamiršdavau vieną faktą - negalėjau net ir pasvajoti, kad "PUPA" liniją sutiksiu ne tik savo dekoratyvinės kosmetikos krepšelyje, bet ir vonios spintelėje, prie kūno priežiūros priemonių :)

From my young days "PUPA" cosmetics always brought up these thoughts in my head that it's not only one of the famous Lithuanian chocolate sweets, but also one expensive brand of Italian luxury make up. I've always thought back then that I could never afford having at least one small product from "PUPA" range. And it seems that I've never even realised that I will have not only  a few "PUPA" make up products in my make up bag but also some products from their skin care range in my bathroom drawer :)

"PUPA" Snow Queen White Musk Latte Doccia (Shower Gel) + Latte Corpo (Body Lotion), 2 x 50ml

Monday, August 31, 2015

Top 4. DOVE.

Už lango ošiant vėjui, šaltukui kandžiojant skruostus, vasaros saulei pasislėpus po rudeniškų debesų patalais nori nenori susivoki - paskutinė vasaros diena raudonuoja ne tik kalendoriuje, bet ir tvyro ore.. Vasaros prisiminimais liks žavingai įdegusios kojos ir nuo vasaros juoko bei nuotykių paraudę skruostai, fotoaparato arba telefono lęšiais užfiksuoti smagiausi įspūdžiai ir momentai bei širdis džiuginančios dienos ir naktys. Ruduo trenks kumščiu į visais šiais trupiniais nuklotą stalą ir ateis su savo batais. Bet tikrai bus ne ką prastesnis, o gal net ir labesnis :) 

When the wind is going out of its mind outside, cold weather is biting the cheeks, when the summery sun is covered with an autumn skies, you just have to realise - the last day of summer isn't only marked in the calendar - it is all over the place. The summer will be reminded by tanned legs and blushed cheeks when you laughed out loud all of yourself, camera or phone lenses have fixed all of the best moments and all these amazing days and nights. The autumn will bang its fist on the table covered in all these amazing summery moments and will come with its own shoes. Which may be even better than summers :)

Vasara man buvo smagus atradimų metas. Ne tik tam tikrų gyvenimiškų naujovių atžvilgiu, bet ir kosmetinės turiniu. Nors man lengviausia pasakoti savo įspūdžius apie dekoratyvinę kosmetiką, nes ji turi viską - spalvas, pakuotes, apie ją taip lengva susidaryti ir išsamiai papasakoti savo įspūdžius, tačiau šį kartą noriu papasakoti apie savo vasarą atrastas ir labai mylimas DOVE priemones. Visos jos buvo įsigytos visiškai atsitiktinai, tik norint išbandyti kažką naujo, tačiau visos keturios priemonės tapo mano vonios must have (būtina turėti) priemonėmis! 

This summer was a Summer of Discoveries for me. Not only life-time changing events but also some newly discovered beauty products. And although for me it is still easier to write posts and review make up products, because it has everything - colours, shapes, packaging, textures, etc. and it's just easier to review it, I have decided to give it a go and today write a post about few DOVE products that I have discovered during this summer. All of them were purchased absolutely accidentally when standing in shop I've decided to try out something new. And I have to admit that now I love all of them and they became a Must Have products in my bathroom! 

DOVE "Purely Pampering Nourishing body oil", Pistachio cream and magnolia, 150ml
DOVE "Nutritive Solutions" 2 in 1 Daily Moisture Shampoo & Conditioner, 400ml
DOVE "Pure Care Dry Oil" non greasy Shampoo for dull, dry hair, 250ml
DOVE "Pure Care Dry Oil" treatment mask for dull, dry hair, 200ml


Blog design by Get Polished | Copyright @evagriskene, Griskene.com